Дрю Баримор обича мъжете с брада и не се стреми да си направя най-доброто селфи, което след това да качи в Инстаграм. Тя призна, че никак не й е лесно да приеме промяната на своето тяло, предизвикана от майчинството.

За своя стил и външност Дрю Баримор разказа в интервю за списание Glamour. Актрисата е влюбена в своите коси и полага много грижи за тях, все едно гледа живо същество. Що се отнася до силния пол, предпочита той да носи брада. "Обичам брадатите мъже. Те са секси. Но да сме наясно, козя брадичка не харесвам", залива се от смях Дрю, цитирана от БГнес.

Баримор също така сподели, че по време на своята първа бременност, под влияние на хормоните, на нея също й е набола брада. Тя не е сред щастливките, на които майчинството не се е отразило на фигурата.

"След раждането с тялото ти настъпва истинска революция. Понякога е трудно да се приемеш. Чувстваш се като кенгуру с гигантска торба, всичко увисва. Но от друга страна веднага си казваш: колко е прекрасно, че можеш да имаш дете", заяви актрисата.

"Не можеш винаги да изглеждаш страхотно в Инстаграм. На много фотографии аз там съм без грим, бременна, с храна по лицето. Това е много по-интересно, отколкото когато се опитват да се направя. Не обичам, когато всички се стремят да изглеждат съвършено", сподели още Дрю Баримор. Наскоро тя навърши 40 години и по този случай реши да се покаже без грим.