Палавото коте от "Пусикет долс" реши тотално да се разкрие пред феновете си, за да излекува болката, или там каквото е, от раздялата си с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. Никол Шерцингер обаче избра да свали дрехи, вместо да разголи душата си, за което сме й благодарни.

Като истинска библейска Ева, тя позира за албума на американския фотограф Рафаел Мазуко. Шерзингер показва перфектно дупе, нашарена в племенни татуси и окичена с венец и корона от цветя, в чест на родината си Хаваи.

Чаровната пантера бързо се е съгласила да се разголи в името на изкуството. В този албум от 248 страници позират още известни жени, като Лейди Гага, Фърги, ангелът на  Victoria's Secret Алесандра Амбросио, бившата Спасителка на плажа Памела Андерсън и сегашното гадже на Джордж Клуни - кечистката Стейси Киблър.

Забравихме да споменем, че всички загатват или направо разголват своето дупе за новия албум, чийто слоган е "Светът вече не е плосък".

"Culo by Mazzucco" (Culo - на италиански е дупе) е ода за тези деликатни, но прекрасни форми на модерната жена", казва самият фотограф, който признава още, че се е вдъхновявал спонтанно и то от различни жени на различни места по света.

Албумът излиза под редакцията на Пи Диди и Interscope и вече е в продажба в САЩ./Lifestyle.bg

Лейди Гага за Mazzucco

 

Стейси Киблър за Mazzucco