Това стана с разрешението на приятеля на известния руски супермодел, футболиста Кристиано Роналдо... Естествено всичко е на ужким, за пред зрителите на новия епичен филм "Херкулес", в чиято основа са древногръцките митове.

В своя кинодебют Ирина играе принцеса Мегара, която според гръцката митология е била най-голямата дъщеря на Креонт, царя на Тива. Тя се омъжва за Херкулес, след като той спасява родния й град от Орхомена. Впоследствие голямо нещастие сполетява Мегара, защото Херкулес, който временно губи разсъдъка си, убива техните син и дъщеря.

В някои предания Херкулес убива и Мегара, докато в повечето адаптации, включително анимацията на Уолт Дисни, те живеят дълго и щастливо.

В предстоящия филм героят на Дуейн Джонсън влиза в битки с хидрата и немейския лъв, а също така почиства авгиевите обори и заминава на опасно пътуване за ябълката на Хесперид.

В интерпретацията на режисьора Брет Ратнър ще има по-малко песни и танци. Лентата ще разкаже за този период от живота на героя, когато той вече е извършил 12-те си подвига, за да изкупи убийството на децата си, и се е превърнал в наемник заедно с още няколко войни.

На голям екран филмът, заснет във формата 3D, трябва да излезе в края на юли.