Ежегодната класация на сайта Кaremar определи десетта града с най-хубавите жени на света. България също фигурира, поставена от експерти на мъжкия вкус. Изненадващо тук не фигурира прочутата италианска красота, нито дори тази на французойките. Вижте сами:

1. Стокхолм, Швеция
Грета Гарбо и Виктория Силвстед никак не си приличат, но и двете са еталон за това как Швеция дава абсолютната красота на света. Според повечето мъже там се раждат момичета, готови за конкурсите на Хю Хефнър и почти всяка от тях е достатъчно образована и контактна. В тази класация жителките на студената страна водят с едни гърди напред и природен талант да изкушават.

2. Копенхаген, Дания
В страната на Ханс-Кристиан Андерсен няма много грозни патенца. На всичкото отгоре, според мнозина там се раждат най-сексуално разкрепостените жени от всички други нации. Може би е от климата, но е факт, че кафенетата и баровете са пълни с красиви жени, които дават нагледен пример за северната красота.

3. Буенос Айрес, Аржентина
Този град никак не прилича на другите. Освен, че е предпочитана туристическа дестинация, тук мнозина идват само за да зърнат прочутата красота на аржентинките. Те са естествени и при това с прекрасни тела. Почти всяка жена там е просто модел, а как става това - явно тайна на добрите стари аржентински корени.

4. Варна, България
Изумителното на тази класация беше, че редовете за България започваха с типичното - "Може и да не сте чували за България, но България е страната на никакви закони за наркотици, евтина водка, механични бикове на плажа, водни пързалки и неоткрита красота". В сайта се отбелязва още, че накъдето и да обърнеш глава се виждат топ-лес момичета с поддържани тела и изрязани прашки. Ние сами знаем за прелестта на варненките, но като българи сме наясно, че щом нито една страна на Балканите освен България не е включена в тази класация, значи страната ни ражда първокласни жени.

5. Лос Анджелис, Калифорния
И без да сте гледали сериите на „Ориндж каунти", асоциацията с Калифорния и Лос Анджелис е парти момичета, плажове и модни събития. Те са добре поддържани, отворени към всякакви събития и определено облечени по последния писък на модата. Отдавна американците наричат Лос Анджелис „Меката на красивите жени".

6. Москва, Русия
За руската красота отдавна се говори по целия свят. Какво обаче се крие в това наистина.? Дали не е заради склонността им към онази женствена суета, която кара мъжа да се чувства желан или е просто заради типичната славянска красота, носеща традициите на сините очи и русата коса. Плюс е фактът, че рускините са по-склони към разговор и никой не би ги нарекъл надменни.

7. Каракас, Венецуела
Столицата на Венецуела Каракас отдавна е отбелязала рекорди в продукцията на най-много миски от конкурса Мис Вселена и Мис Свят. Казват, че венецуелките са стотици пъти по-хубави от прехвалената красота на бразилките, а разговорът с тях бил двойно по-лесен.

8. Монреал, Канада
За красотата на креолките, някога основно население на Монреал се знае отдавна. Странният микс от френски обноски, канадски дух и американски начин на живот дава плодове - поне що се отнася до красотата на жените. Всички до една говорят езика на любовта-френски, а поне според запознати, те са и най-романтичните жени в света.

9. Тел Авив, Израел
Най-често израелската жена е странна комбинация от тъмна коса и зелени очи. Това пък ги превръща в съблазнителки. На всичкото отгоре доскоро за тях имаше и задължителна военна служба. Истински амазонки те печелят точки с темперамент и красота.

10. Амстердам, Холандия
Една от най-свободните страни се слави с красиви девойки и отворено съзнание. Холандските момичета са усмихнати, повечето от тях много руси и нямат нищо против да се повозят на велосипед. Естествено, ако имате лимузина, ще получите най-доброто, но пък това важи за всяка точка на света.

millionaire.bg