Въпреки че му се носи слава на скъперник, Слави Трифонов е истински любимец на сервитьорите из родните заведения. Няма случай шоуменът да седне на маса и да си тръгне без да остави щедър бакшиш.


Колегите на Дългия с изумление разказват, че откакто е заедно с Мартина, Слави е повече от щедър. Освен че води половинката си по луксозни екскурзии и й купува скъпи коли Трифонов е и повече от обичан клиент.

В последно време Слави се превърнал в един от най-желаните клиенти в ресторантите, тъй като хвърлял луди пари за добро обслужване. А келнерка в луксозен ресторант, разказва, че е получила цели 100 лева от Дългия, пишат от столичен вестник.

„Слави и Мартина дойдоха само двамата, с тях нямаше дори и охрана", разказва сервитьорката, прибрала сумата от 100 лева за бакшиш. Двойката си поръчала лека храна, хубаво вино и се отдали на сладки приказки.

„Сметката им набъбна до малко повече от 200 лева, но те си бяха спокойни и си говореха нещо", споделя още тя. Когато поискал да плати, Слави й оставил 300 лева, настоявайки да задържи рестото. Втрещената келнерка си помислила, че се шегува, но Трифонов й заявил, че е останал изключително доволен от работата й. И затова й оставил щедър бакшиш да се почерпи.