Уил Смит се завърна към музиката след 10-годишна пауза, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

От днес достъпен за теглене е ремиксът на песента "Fiesta" на колумбийската група "Бомба естерео", в който номинираният за "Оскар" и носител на " Грами" актьор рапира на английски и испански.

Наскоро актьорът е заснел и клип към парчето. Той открива "Бомба естерео" - група, известна с бленда си от латино, тропическа и електронна музика, по време на свое скорошно пътуване до Колумбия.

"Когато разбрах, че Уил Смит иска да си сътрудничи с нас за ремикс на "Fiesta", не можах да повярвам. Възможността да работим с човек като него е отвъд всичко, за което сме мечтали.

Сякаш беше магия" - казва основателят на групата Симон Мехиа. Песента "Fiesta" на "Бомба естерео" ще се съревновава в категорията за запис на годината на предстоящите награди "Грами" за латино музика.

Колумбийската група е номинирана и за най-добър алтернативен албум за "Amanecer". Когато претендентите за награди бяха оповестени миналия месец, Уил Смит публикува селфи с колумбийския квартет.

На страницата си във фейсбук актьорът ги поздравява за номинациите за "Грами", които ще бъдат раздадени на 19 ноември.

Ремиксът на "Fiesta" отбелязва завръщането на Уил Смит на музикалната сцена след 10-годишна пауза. През 2005 г. актьорът и рапър издаде албума "Lost and Found", включващ хита "Snatch"./Lifestyle.bg