След като призна, че няма никакви притеснения да се снима гола Олга Куриленко порази света с липсата си на свян и влудяващ сексапил.

„Новото момиче на Бонд" е родено на 14-ти ноември 1979 година.

Украинската й кръв я прави особено атрактивна и езотична за Америка, което допълнително й е помогнало да се изкачи по стълбата на успеха.

Когато е на 16 и се разхожда в Москва с майка си, я спира модна агентка, която обещава на майка й, че момичето има страхотно бъдеше като модел, но все още е твърде млада.

Тази случка в московското метро променя живота на момичето, което след година заминава за Париж.

Тя научава френски само за шест месеца и не след дълго се появява на кориците на списание „Elle" и списание "Vogue".

Филмовата си кариера започва през 2005 година  с филма L'Annulaire. От тогава насам започва интензивна актьорска кариера, която се радва на признание от страна на критици и зрители.

През 2006г. тя играе София в трилъра на Ерик Барбие „Змията", в който си партнира с френските звезди Иван Атал, Кловис Корнилак и Пиер Ришар. На малкия екран във Франция  Куриленко се появява в мини сериалите „Suspectes" и „The Good Luck Charm".

Миналата година  Куриленко участва във филма на 'Twentieth Century Fox' „Hitman" заедно с Тимъти Олифант.

Началото на тази година Олга се снима в последния филм за Джеймс Бонд „Спектър на утехата"/„Quantum of Solace"/ на режисьора Марк Форстър.

Във филма тя си партнира с Даниел Крейг, Джуди Денч и Матю Алмарик. Голите сцени и сексапилът й покориха създателите и феновете на филмовата продукция.

Предлагаме Ви поредната секси фотосесия на украинката за юлското издание на мъжкото списание DT.