Цеца Ражнатович, популярна и като Величкович, отново ще пее у нас. Този път концертът на балканската звезда ще е на стадиона в Несебър на 21 август.

Сръбската прима ще представи най-големия си проект до момента, подобен на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души. Видео клиповете от тези легендарни концерти имат милионна аудитория в сайтовете за споделяне.

Новината за изявата на Цеца тази година у нас, обясни тайната й визита наскоро. Тогава въпреки строгите мерки за сигурност по време на престоя й, целта на посещението й веднага бе разкрита, но все пак имаше известно колебание.

Оказа се, че избраната локация от певицата и нейния екип, е най-красивият ни морски курорт - Несебър, което не е никак случайно. Така всички фенове на звездата по българското Черноморие, а и не само, ще имат възможност да се насладят на разтърсващото шоу, което подготвя кралицата на балканската музика.

Самата певица споделя, че е затрупана от молби на български почитатели да дойде отново в родината ни, защото не са успели да видят шоуто й в "Арена Армеец" през ноември миналата година, пише signal.bg. Билетите за концерта в Несебър ще са на цена от 30 до 50 лева и ще се продават в мрежата на Eventim.