Поли Генова, която представи страната ни на "Евровизия" тази година, сподели впечатленията си от конкурса в предаването "На инат", както се казва и песента, с която тя представи страната ни в Германия.

Певицата бе на гости в Нова телевизия снощи, веднага след пристигането си от Дюселдорф. Поли не успя да стигне до финала, но вместо разочарована, тя дойде в студиото на "Нова телевизия" усмихната и заредена с енергия.

Оказа се, че певицата е забравила телефона си в Дюселдорф, а Марк О'Селски се пошегува, че може би го е забравила в нечия стая след конкурса, пише mysound.bg.

На въпрос на водещия дали се връща от Германия като победител или като победен, Поли отговори: "Чувствам се горда българка, защото на "Евровизия" аз и моят екип дадохме всичко от себе си и мисля, че се представихме достойно. Виждам го по реакциите на публиката и на хората около мен, много ми беше важно те да са доволни. Определено усещам подкрепата на публиката".

Генова отрече регламентът на конкурса да е оставил лош вкус у нея и каза, че имало смисъл България да продължава да участва в "Евровизия", защото важното било да правим качествена българска музика и бъдем конкурентноспособни спрямо останалите европейски държави.