Актьорът Джордж Клуни ще става баща за първи път. Според твърдения на негови близки пред сп. OK, съпругата му Амал Арамудин е бременна в третия месец. Медии и фенове дебнат двойката, откакто сключи брак през септември 2014 и спекулациите за бременността на Амал са почти ежемесечни.

Тя обаче била забелязана с наедрял корем, а очевидци в клиника по фертелитет се кълнят, че са ги видели пред лекарския кабинет.

Според източниците на списанието 53-годишният актьор и два пъти по-младата от него юристка пробвали от сватбата за бебе и тъй като не ставало, се обърнали към услугите на специалист. В крайна сметка Амал заченала по старомодния начин.

Първи новината научили родителите на Джордж - Ник и Нина. "Първоначално те помислиха, че това е поредната му шега, но след като ги убеди, че е истина, двамата се трогнаха от щастие", казва източникът.

Клуни и Амал са започнали вече да мислят и за кръстници на бебето. Актьорът настоявал това да са неговите близки приятели Брад Пит и Анджелина Джоли, но Амал не била съгласна. Тя от край време е в конфликт с Анджелина и предпочита да покани сестра си Тала за кръстница на първото си дете./Lifestyle.bg