Джасмин Тридевъл решила да се обзаведе с трета гърда, за да получи мечтаната работа в телевизия и да стане известна. Екстравагантната дама пръснала 20 хиляди долара за пластичната операция с надеждата, че ще получи предложение за предаване по бившата музикална телевизия MTV.

Необикновената операция станала факт трудно, тъй като десетки хирурзи отказали странната прищявка на Джасмин. Тя обиколила над 60 прластични хирурзи, преди да открие специалист, който да се съгласи на екстремната интервенция.

Цели две години Джасмин събирала парите, с които да плати разноските по операцията. За да изглежда наистина автентично, тригърдата гърла решила да си татуира и зърно на странния израстък между бюста й.

Откаченото хрумване скарало Джасмин с роднините й и днес тя не разговаря с майка си и сестра си, а баща й е засрамен от дръзката й постъпка. Пищната американка твърди, че си е направила третата гърда, за да спре да бъде привлекателна за мъжете, тъй като й е омръзнало от краткотрайни и несериозни връзки./Lifestyle.bg