Вече 15 години попфолкът е един от най-обсъжданите жанрове у нас. Най-често обект на коментари стават изпълнителите. Не една и две са изцепките, които помни историята. А главни герои никога не липсват...

Ето нашия ТОП 10 на изцепките в попфолка:


1. По  дрехите  посрещат...


Безспорно визията на фолк изпълнителите у нас е най-коментирана. Повод за присмех през годините са дали почти всички певици от лекия жанр. Снимковият материал е безкраен. Затова следващите фотоси са кратка презентация на най-култовите кадри на фотографите, които успяха да уловят гола плът.

„Идолът на 2014" - Галена, показа гърда по време на едно от турнетата на тв „Планета". Този кадър обаче едва ли притеснява особено много изпълнителката, която по време на всяка своя изява залага на шоуто. А какво е шоу без цици...

Колежката й Анелия също „блесна" с моден гаф. По време на участие в нощен клуб изпълнителката не бе съобразила, че през черния й тоалет прозира дамска превръзка.

Примерите са безкрайни. Фотосите също. Тези кадри обаче са достатъчни и красноречиво говорят, че по дрехите посрещат...

2. Бой по време на награди


Истинско меле се разигра само преди месец, но за него още продължава да се шуми из медиите. Малко след края на концерта, по повод 13-те награди на тв „Планета", попфолк изпълнителите отиват в столичен клуб, където леят шампанско за получените призове.

Главна героиня, седяща в центъра на дансинга, е коронованата за „Певица на годината" Преслава. В добро настроение и леко подпинала изпълнителката се впуска в страстен танц със своя колега - Фики, който също има повод да почерпи. Преди броени часове той е получил приз за „Певец на 2014". Двамата изпълнители танцуват, а Преслава дори разменя нежни ласки с младока. Цялата тази нежност не остава незабелязана и таен агент съобщава за случващото се на бившия приятел на певицата Георги Станоев - Бирмата, който бързо идва в дискотеката с охраната си и налита на бой.

Бирмата и хората му са изкарани от заведението с ритници и шутове от охранителите на клуба. Изглежда синините са дошли малко в повече, тъй като Станоев е откаран в Пирогов. Преслава също отива в болница, за да я прегледат, тъй като отнесла няколко удара по носа.

3. В крачка без грим


Родните красавици се оказват истински страшилища без макиаж. Както се казва - да са живи и здрави гримьорите. Често пъти красивите лебеди са едни грозни патенца. Последната, изловена без нужния макиаж, бе ДесиСлава.

От предаването „Папараци" си направиха гавра с певицата, като я изловиха неглиже - без грим, с разрошена коса и за капак - с херпес, който певицата бе намазала с паста за зъби.

Деси обаче не е единственият такъв пример, попаднал в светлините на обектива неглиже. Историята помни такива кадри с колежките й - Преслава, Емилия, Анелия, Малина, Андреа и още, и още...

4. Един мъж за много жени


Оказа се, че и в попфолка има само ЕДИН. Коко Динев безспорно стана нарицателно за мъж за много жени. Настоящият партньор на попфолк певицата Емилия, от която той има син, се оказа големият Дон Жуан в попфолка. Преди Емилия да роди дете от него, Коко бе женен за колежката й Анелия, от която има дъщеря - Ивон. През далечната вече 2003-а им кумуваха Мая и Георги Илиеви. Семейната идилия обаче не продължи дълго и двамата се разведоха.

Малко известен факт е, че всъщност не Емилия е отмъкнала съпруга на Анелия. Още преди да се ожени за Ани, Коко е имал връзка с Емилия. Тогава двамата изживяват любовен романс, но скоро се разделят. Малко след това Динев се запознал с Анелия, за която набързо се ожени заради заръка на Георги Илиев, който буквално го накарал да се жени, за да може да му стане кум, преди да се случи нещо лошо с него, както по-късно и става. Освен това Анелия вече е бременна и бракът изглежда някак неизбежен. Съдбата обаче си знае работата и след като се разделя с Анелия, Коко се връща при голямата си любов Емилия.

Динев обаче познава ласките и на други попфолк певици. Не му е чужда и Нелина. Още през 90-те двамата имат бурна връзка. Нелина го определя като голямата си любов, но изглежда не им било писано да бъдат семейство. Освен това клюката го свързва още със Софи Маринова, Преслава и Джена.

5. Софи Маринова. Бебе и житейски катастрофи


Ромската перла е една от най-коментираните попфолк изпълнителки. С добродушния си и първичен нрав тя открито споделя за сътресенията в живота си, а медиите това и чакат. Още преди няколко години Софи нашумя с това, че бе тръгнала да се жени за сина на съпруга си Петър, на когото тя вече бе родила син. След като се раздели с мъжа си, Софи заживя със сина му - Дачо. Двамата бяха планирали и дата за сватбата. В последния момент обаче на Софи й се размина. Официалната версия бе, че продуцентът й Крум Крумов не дал... С днешна дата Дачо живее и има дете от друга жена, а Софи е сама.

Само преди няколко месеца нова „бомба" гръмна около личния живот на изпълнителката. Тя обяви, че е бременна с второто си дете, но не знае кой е бащата. По-късно Маринова уточни, че таткото бил 21-годишен българин, с когото имала авантюра за една нощ след купон в дискотека. Излезе и мълвата, че това бил приятел на попфолк певеца Фики. По-късно грозна клюка гръмна, че бащата  е Тони Стораро.

Скоро след като обяви, че чака дете, певицата сподели в интервю, че се е наложило да направи спонтанен аборт. Мнозина определиха всичко това като ПР ход и видяха намесата на хитрия продуцент Крум.

6. „Къртицата" избяга


Роксана, която придоби слава с участието си в „Гласът на България, а после започна кариера в „Пайнер" също блесна с изцепка. Тя бе поканена да участва във втория сезон на риалити шоуто „Къртицата". Нервите и психиката на певицата обаче се оказаха твърде слаби за това изпитание.

За да се спаси от това си участие тя обяви, че е бременна и че иска да напусне предаването. Това, разбира се, имаше и своята цена - певицата да изгуби хонорара си. Рокси се разплака пред продуцентите Иван и Андрей, които се разчувстваха и обявиха, че няма да й вземат парите, въпреки че тя доброволно напуска шоуто.

По-късно се оказа, че певицата никога не е била бременна и чертичките на теста за бременност, който си направила докато все още била в шоуто, всъщност не били две, а една.

7. Младоженецът беглец

Емануела е изпълнителката в попфолка, чието име е познато повече около скандалите с личния й живот отколкото с песните й. Животът на певицата е повече от интересен, а и тя самата няма нищо против да се шуми на тази тема. Както се казва - лоша реклама няма. Има просто реклама.

Един факт от житието й е свързан с  това, че изпълнителката е била изоставена пред олтара. Малко, след като завърша училище, певицата вече е бременна и стяга сватба.

Тук историята приключва бързо, а пръст в това имала и бъдещата свекърва, която никак не искала Емилия, както е истинското име на певицата, за снаха. В деня на сватбата младоженецът просто не дошъл...

Емануела сама отгледала сина си Христо и до днес крие своето дете ревностно от медиите.

Изглежда обаче Емануела искаше да се види като булка и направи сватба в „Къртицата". Докато участваше в тв риалитито тя реши да се омъжи за приятеля си Никола. Въпреки че и тогава свекървата бе пречка за щастието на младите, сватба все пак имаше. Поне за пред камерите. Не липсваше бяла рокля, богата софра и гости. Любовта обаче и тук се оказа кратка.

С днешна дата Емануела е разведена жена и има дете от друг. Новият мъж в живота на изпълнителката е богатият наследник - Димитър Динев. От няколко месеца Динев и певицата имат син. Момченцето, разбира се, носи името на баща си - Димитър-младши. Този път изпълнителката не стигна до брак с бащата на втория си син. Но никога не е късно да опита и за трети.

8. Пияни-заляни


Историята още помни как бившата приятелка на скандалния Красьо Черния - Магда, се превъплъти в образа на водеща на концерта на тв „Планета" миналата година и то пияна-заляна. От притеснение певицата се бе почерпила с няколко питиета за отскок, но за нейна жалост това не остана незабелязано.

Всички в залата, както и тв зрителите, усетиха прекалено голямата еуфория и развеселеност на певицата, дължаща се на алкохола. Дали заради скандалната си изява тогава, тази година Магда изобщо не присъства на концерта по повод раздаването на годишните музикални награди на „Пайнер". Инж. Митко Димитров повече и не си помисли да прави от Магда водеща.

Изцепката на изпълнителката не остана незабелязана и от сценаристите на "Шоуто на Слави", които побързаха да иронизират Магда в скеч, изигран от актьора Мариан Бачев. „Беше покръкнала. Ама не ти отива - пияна жена...", гавреше се Слави с образа на Магда, който Бачев пресъздаде повече от успешно.

9. Галена „ваната"


Ваната в попфолка е изцепката, за която вече 9 години се говори. Днес най-хитовата певица Галена придоби голямата слава чрез порно клип във вана. Недоброжелатели и до днес я наричат „Галя ваната". Ваната обаче й донесе бързата слава и популярност. Дотогава певица от нисък ранг днес Галена е топ име в чалга редиците.

Кадрите в клипчето показваха как Галена лежи гола във вана и прави орална любов на вече бившия й приятел - манекен.

По онова време тя тъкмо бе започнала връзка с бизнесмена Галин. Порно клипът обаче не успя да развали връзката й с него, от когото към днешна дата има син.

И до днес се водят спорове - дали тогава това е било хитър ПР ход или нарочно пуснат компромат от бившия за отмъщение.

10. Просто Азис!


Васил Траянов Боянов е името, зад което седи псевдонимът Азис. Най-коментиран, обсъждан, критикуван... и обичан певец в бранша. Противоречив и провокативен. Голямата слава той придобива чрез скандална визия, неориентирана сексуална ориентация и двустранно поведение.

Изцепките при него не са малко. Две са открояващи се. Първата гей сватба по телевизията и билборд с дупето му срещу паметника на Васил Левски в центъра на столицата.

Азис се ожени за приятеля си Ники Китаеца. Още тогава бе ясно и за малките деца, че това е ПР стратегия. Едва миналата година Китаеца призна във „ВИП Брадър", че сватбата е била пълен театър - двамата не са имали интимни отношения и са спали в различни стаи.

За да бъде на челно място в светлините на прожекторите обаче Азис прибягва до сватбата, а в замяна „младоженецът" Ники получава пари и лъскав живот.

Другата голяма изцепка на Краля на попфолка е негов билборд. През далечната вече  2004 г., фотос с голото му дупе, рекламиращ новия му сингъл "Как боли", предизвика куп дискусии.

Тогава, по разпореждане на кмета Бойко Борисов, беше демонтиран билборда на певеца срещу паметника "Левски". Дълго коментирано бе именно мястото на въпросния фотос. Възмущенията идваха от факта - какво прави дупето на Азис срещу паметника на Апостола... /Lifestyle.bg