Как да си издействате повече орални ласки? Като не се срамувате да говорите за това и да искате от партньора си да ви обърне повече внимание орално.

Говорете!

Много хубаво би било, ако хората можеха да четат мисли. Най-добрата стратегия е да кажете открито това, което искате в секса. Когато стане въпрос за даване на удоволствие, другарчето ви не може да знае за какво мечтаете точно сега. Следващият път просто кажете: "Мой ред е, нали?" Повечето мъже намират за секси, когато една жена е уверена и директна. А и това му гарантира, че се интересувате от секса.

Не се тревожете за свежия си... вкус!

Няма спор, че хигиената е изключително важна преди оралната любов. Няма смисъл обаче да се тревожите непрекъснато за вкуса и мириса там долу. Вашата неувереност може наистина да го разколебае.

Насърчавайте го!

Винаги насърчавайте партньора си с думи и действия, докато ви прави фелацио. Ако той смята, че не прави нещата, както трябва, може и да престане да се опитва. Няма нищо лошо и да споделите какво ви харесва най-много.

Опитайте 69!

Гениалното на тази поза е, че тя ви позволява да си доставяте взаимно удоволствие. Тъй като и двамата сте заети, това позволява да забравите за задръжките и да се отдадете максимално на страстта. Концентрирайте се върху това, което правите, а не върху това, което ви правят на вас.

Дайте му тласък!

Много мъже се колебаят дали една жена е готова за нещо толкова интимно, като оралния секс, особено в началото на връзката. Малко тласък може да бъде перфектната зелена светлина за горещ орален секс.

Осигурете му гладък терен!

Много по-секси ще изглеждате там долу, ако се обезкосмите. Отстранете косъмчетата, за да му дадете лесен достъп до бутончето на страстта. Интимната поддръжка е от ключово значение за желанието му да ви разтапя с орален секс.

Потърсете вдъхновение!

Възползвайте се от една от тайните му и не толкова тайни страсти - порното, като средство за възпитание на сексуалните ви желания. Кажете му какво ви харесва от еротичния филм. Така той ще е сигурен какво ви действа и какво - не.

Поискайте масаж!

Следващият път, когато сте на път да станете интимни, помолете за масаж на цялото тяло. Не пестете еротичните си стонове, ако искате той да вложи повече ентусиазъм. Когато наближи интимната зона, нежно хванете главата му и я насочете в желаната посока.

 

Източник: dama.bg