Моделката Виктория Джумпарова довери пред ромите Валя и Моро, че на влизане в Базата е имала приятел, с когото била повече от година. Той обаче се отрекъл от нея само преди дни.

Със сълзи на очи брюнетката сподели, че с него се познават отдавна, но едва преди година стартирала любовната им връзка.

Приятелят й много настоявал да имат дете и двамата с Виктория се разбрали, че след нейното излизане от "Къртицата" ще работят усилено за бебе. Само преди дни обаче половинката й се отказал от нея. Това бе съобщено на Виктория от продукцията на предаването, като лично водещият Андрей я уведоми за тази новина - че тя вече няма гадже.

Вики не изключва и лоша компания отвън да е повлияла за тази развръзка, тъй като любимият й имал приятели използвачи, а на нея това не й харесвало.

"Отиваме с него на кафе, а след това идват негови приятели, които започват да си поръчват обяд. После стават и си тръгват, без да си платят сметката. Изнизват се като пръдня из гащи. И така от едно кафе той плаща обеди от по 190 лв", довери Джумпарова. /Lifestyle.bg