Не всички мъже си приличат при "френската любов", затова жената трябва да се научи да предугажда желанията на партньора и да подбира правилните орални ласки.

Според повечето представителки на слабия пол жената, която е способна бързо да доведе мъжа да оргазъм с помощта на минета, е специалистка в тази работа. Не бива обаче да има залитания, защото колкото по-дълго един мъж бива възбуждан, толкова по-мощен ще бъде финалът.

В момента има достатъчно количество източници на информация как е правилно да се прави минет. Затова на първо време трябва да се настроите към такова обучение.

Що се отнася до поглъщането на спермата, това е индивидуален въпрос. Разбира се, повечето мъже ще бъдат във възторг, ако партньорката им глътне спермата. Но така или решението се взима от жената в зависимост от желанията и вкусовите й усещания.

При риск от появата на рефлекса за повръщане по време на оралния секс, жените трябва да се потренират с използването на банан или морков.

Препоръчва се също да се разнообразяват ласките по време на оралния секс, а също да се използват ръцете за възбуждането на партньора.

Важно е да се знае, че минетът е процес на съблазняване, който трябва да достави удоволствие не само на мъжа, но и на партньорката. Чрез оралните ласки също се показва любов.

Бгнес