Преживяванията в гимназията винаги оставят траен отпечатък в живота ни. Именно поради тази причина Холивуд години наред бълва филми с такъв сценарий и то доста успешно.

Новата продукция на Джон Строс („Договор за Дядо Коледа 2", „Лизи Макгуайър") "Пак ли ти?"е поредната романтична комедия с препратка към случките в гимназията. Много забавна и леко възприемаща се, тя има за цел да събере пред екрана цялото семейство.

Главната роля във филма е поверена на очарователната Кристен Бел. Освен нея на екрана се забавляват носителките на „Златен глобус" - Джейми Лий Къртис и Сигорни Уийвър.

Бел е в ролята на преуспялата ПР професионалистката Марни, която се прибира в родния си град за сватбата на по-големия си брат и открива, че той се кани да се ожени за нейния най-голям кошмар от гимназията. Момичето, което превръща училищния живот на Марни в ад е забравила всички мръсни номера, които и е погодила преди толкова много години.

Когато за сватбата пристига и богатата леля на булката (Сигорни Уивър), тя се сблъсква с не толкова изтънчената майка на Марни (Джейми Лий Къртис) и среща лице-в-лице собствената си гимназиална съперница.

Битка с всички възможни средства, лоши нрави и стари рани се отварят в тази луда комедия, която показва, че не всички вражди са вечни.

Българската премиера на "Пак ли ти?" (You Again) е на 19 ноември, разпространява Форум Филм България.