DRS+ и DIS ще направят съвместен концерт на 25-ти януари в столичния клуб Строежа. Това ще бъде първият изцяло хип-хоп лайв в клуба. Вратите отварят в 20:00 часа.

DRS+ се събират отново в четиричленен състав - Ndoe, Mytag, Gaza и Гайдата. Формацията не се е появявала в пълния си състав от Август 2007-ма, като в същото време МС-тата правят епизодични самостоятелни изяви в различни части на страната.

DIS пък се налагат през последната година като една от най-обещаващите родни хип-хоп групи. Двучленната формация е резултат от обединението между Sensei и Denyo от Soundtrack. DIS залагат на по-мелодични инструментали и звучене, което вече намира масов интерес. През 2008-ма хип-хоп дуото бе сред най-предпочитаните и канени при всякакъв вид тематични събития, близки както до чистия стил, така и до рага и дръм енд бейс.

Извън живите изпълнения партито ще продължи отново с хип-хоп, а зад грамофоните ще бъдат Gaza и Ndoe.

Билетите ще се разпространяват след 6-ти януари в дистрибуторската мрежа на Ticketstream.bg, включително в клуб Строежа. Цената им на предварителна продажба е 7 лв., а на място в деня на концерта - 10 лв. Броят на билетите е ограничен до 300, с оглед на което се препоръчва предварителното им закупуване.