Поредната провокация, която Николета Лозанова ни предлага, е изненадващото й съгласие да участва в риалити шоуто "Къртицата", което тръгва през март по ТВ7.

Най-одумвана и същевременно много харесвана, тя прие да влезе в една къща с група популярни лица и обикновени българи и то пред очите на зрителите. В рамките на няколко месеца, Ни Ло ще бъде подлагана на неочаквани, екстремни и дори изкушаващи мисии, на измами и предателства от страна на "къртицата", но в името на шоуто.

Защо се съгласи да участва, каква тактика си е подготвила, за да спечели любовта на публиката и дали наистина си е сложила импланти в скулите, за да изглежда по-добре пред камерите, разказва самата тя ексклузивно за Lifestyle.bg:

Отказа да участваш в „Биг Брадър", защо прие да влезеш в къщата на „Къртицата"?

Да, вече за никого не е тайна, че отказах на доста конкурентни предавания на "Къртицата", но причината беше, че те са до болка познати на публиката, народът робува на предразсъдъци и за това ме привлече неизвестността и мистерията на "Къртицата".

Ти си едно от най-търсените лица в момента, дали хонорарът е причината да се съгласиш да участваш в шоуто?

Определено интересът към мен като модел ме прави още по-апетитна хапка за риалити форматите, но хонорарът съвсем не е нещото, което може да ме изкуши. Финансовата част на въпроса за мен не е от никакво значение. В медиите прочетох, че съм си дала подписа срещу "скромната сума" от 50 000 лв, явно доста ме подценяват.

Как прие новината Валери? Какво ти каза, когато му сподели?

Ние сме семейство и винаги обсъждаме нещата заедно, както аз го подкрепям, така и той мен. Макар да сподели, че много ще му липсвам, докато съм в риалитито, се зарадва за мен, защото знае, че това ми участие ще бъде трамплин за мен в професионален план.

Какво ще ти липсва най-много, докато си в шоуто?

Най-много ще ми липсват Валери и Никол, но съм напълно спокойна, защото знам, че той ще се грижи идеално за нея. Двамата са изключително привързани един към друг, а и майка ми и свекърва ми ще му помагат.

Кое смяташ, че ще ти бъде най-трудно в Къщата?

Не смятам, че ще има нещо, което да ме затрудни, готова съм за това предизвикателство, нямам фобии и страхове.

Имаш ли някакви очаквания за своите съквартиранти?

Нямам очаквания за съквартирантите ми. Предполагам, че като във всяко едно риалити ще се гони висок рейтинг и за целта ще бъдат вкарани в Къщата атрактивни личности, някой конфликтни, други смирени, именно в това е тръпката на предаването.

Притесняваш ли се, че можеш да попаднеш на едно място с хора, които не са ти приятни и дори такива, които са твои врагове?

Съвсем не! Да заповядат всички, които дръзнат да живеят с мен под един покрив.

Смяташ ли, че истинската Николета, а не тази, която познаваме от кориците и рекламите, ще се хареса на зрителите?

Не целя да се харесам на някого или да се доказвам пред хората, но да - вярвам, че публиката би харесала истинското ми аз, тъй като малцина ме познават добре.

Вече решила ли си каква тактика да използваш, за да останеш до края на шоуто?

Няма как да имам изградена тактика, когато съвсем не подозирам какво ми предстои. Това е първи сезон и ние ще бъдем новатори в това шоу, така че ще трябва да стреляме на сляпо. В едно съм сигурна - ще заложа на това да бъда себе си и вярвам, че това ще е успешният ми коз.

Говори се, че си си сложила импланти в скулите. Да не би да си прибегнала към тази пластична интервенция, за да изглеждаш по-добре на екрана?

Ех, не е лесно да си естествено красива...подобни клюки са жалък опит да изместите фокуса от това на какви карикатури са заприличали някои хора в опитите си да изглеждат поне малко като мен...

За да се впуснеш в подобно приключение, значи обичаш предизвикателствата. До къде можеш да стигнеш в името на тръпката и шоуто?

Да, наистина обичам предизвикателствата. Тръпката на шоуто е доста изкушаваща и съм готова да изпълнявам мисиите, които ще ми бъдат поставяни, за да изпитам адреналина, но естествено в рамките на моралното.

Ти ли си Къртицата?

Дали аз съм Къртицата... сами ще разберете. Гледайте ме, ако ви възбужда неизвестното...

/ Lifestyle.bg