Кристина Патрашкова е новото лице, което става част от екипа на Николета Лозанова в телевизионния таблоид "Папараци". Всяка седмица журналистката ще представя по една знакова фигура от хайлайфа.

Първият събеседник в предаването на 5 април ще е поп певецът Миро. Всъщност за Великден излиза дългоочакваният албум "Месия" на бившата дуетна половинка на Галка. Така че със сигурност ще разберем дали Миро наистина я издържа в Лондон, както и дали той се отказва от изявите си на сцена.

Николета Лозанова не остана равнодушна към увеличаването на екипа на предаването. ""Папараци" се доказа, като най-успешният телевизионен таблоид. Ние обаче решихме да заблестим с още по-ярка светлина, като прибавим към звездния ни състав и най-успешната светска журналистка в България.

Сигурно повечето от вас се питат как приех още една дама в екипа си и дали двете ще успеем да мелим брашно заедно? Е, съжалявам, че отново ще разочаровам голяма част от аудиторията!

Но Криси и аз сме в прекрасни отношения и всяка от нас си знае мястото, силата и сферата на влияние" - коментира с охота водещата на жълтия таблоид, което не прави относно раздялата с бащата на детето й - футболиста Валери Божинов. /Lifestyle.bg