Ето няколко коктейла със секси имена, които могат да ти бъдат доста полезни, ако си решил да впечатлиш някоя жена както с умения в спалнята, така и с умения в кухнята:

After Sex (След секс)

1 част водка

1 част бананов ликьор

2-3 части портокалов сок

Вземи голяма чаша без столче, напълни я с лед, добави водката и ликьора и накрая - и портокаловия сок. Разбъркай.

Blow Job (Свирка)

1 част бита сметана

1 част ликьор Калуа

1 част Bailey's (или друг Irish Cream)

1 част водка

Съставките без сметаната се слагат в чашка за шотове. Най-отгоре се добавя сметаната. Този коктейл е предимно за жени, така че приготви го, сервирай го и кажи на приятелката си, че напитката се пие без ръце.

Screaming OrgasScreaming Orgasmm (Крещящ оргазъм)

30 г водка

45 г Irish Cream

15 г ликьор Калуа

В коктейлна чаша сложи натрошен лед. Налива се първо водката, след това останалите съставки. Разбъркай. Най-добре е да се ползва качествена водка, защото евтината може да доведе до пресичане на Irish Cream.

The Leg Spreader (Разтварящият краката)

30 г текила

30 г водка

30 г джин

30 г ром

Разбъркваш всичко това в чашата и се наслаждаваш. Като гледаме съдържанието, ще добавим и още нещо - не пий твърде много от този коктейл. Както и от всеки коктейл с текила.

Wet Pussy (Мокро котенце)

30 г малинов ликьор

60 г Irish Cream

180 г мляко

Всичко се смесва в шейкър с натрошен лед. Разбърква се и бавно се налива в чаша за шампанско.

Menage a Trois (Тройка)

30 г водка

4 ягоди

30 г кокосов ликьор

1/4 чаена чаша шоколадов сладолед

Добави и натрошен лед и смеси всичко това в блендер. Разбърквай, докато ягодите станат на пюре. След това внимателно и бавно сипвай в изстудени чаши, в които има няколко кубчета лед. Украси с цяла ягода.

И, разбира се, да не забравяме за секса на плажа: Sex on the Beach

Този коктейл не може да се похвали с кой знае колко дълга история, но през краткото време, през което съществува, е станал толкова популярен, че все едно винаги го е имало.

Съставки

За приготвянето на Sex on the Beach, което се оценява като лесно, са необходими водка, прасковен шнапс (или ликьор), портокалов сок и сок от червена боровинка. Чашата, в която се приготвя, е така наречената highball, същата като онази, в която се прави Long Island Iced Tea.

Приготвяне

Съотношението на съставките водка, прасковен шнапс и двата вида сок е 2:1:2:2. Количеството, необходимо за един коктейл, е около 40 мл водка и по толкова от двата сока и 20 мл шнапс. В някои рецепти количеството на сока е по-голямо, около 2:1:3:3.

Всичко се разбърква в блендер с лед, след това се прецежда в чашата, в която също има достатъчно бучки лед. Украсява се с резен портокал, а може да се добави и коктейлна черешка.

Може да се направи и без блендер. Слага се лед в приготвената чаша. Добавят все всички съставки и се разбърква добре.

 

източник: www.vratovrazka.bg/