Продуцентът на "Женени от пръв поглед" разкри пред Виктор Николаев, че от самото начало бил убеден, че накрая на формата ще има бебе. Витомир Саръиванов не каза за коя от двойките се отнася хубавата новина.

Това ще стане ясно довечера в последния епизод, който ще е от 21 ч. по Нова тв. Той обаче не остана длъжен на колежката на Виктор - Анна Цолова, която тази сутрин не беше в студиото на  „Здравей, България".

Тя и Вито се хванали на бас - той твърдял, че бебе ще се появи, а тя - че това няма да стане. Продуцентът обяви, че Ани е загубила и се пошегува, че именно затова не присъства, защото не иска да се признае за победена.

Вероятно родители ще стават Антония и Атанас, поне така предполагат повечето фенове на "Женени от пръв поглед". Но не е изключено Георги и Гергана, които трябваше да се разведат, да ни сюрпризират с бебе.

„В последния епизод, който бе излъчен във вторник, видяхме решенията, които взеха трите двойки, но все пак това се случи на 8-и март. Оттогава изминаха три месеца и заради това предаването тази вечер ще е студийно.

Ще присъстват двойките и всички експерти. Те трябва да разкажат какво се случи през това време" - каза Витомир Саръиванов и подсказа, че предстоят изненади и обрати./Lifestyle.bg