Телевизия "Планета" пуска допълнителни билети за спектакъла по случай 14-ия рожден ден на музикалния канал, който ще се проведе на 1 декември в Арена Армеец.

Ако искате да сте най-близо до звездите и да споделите с тях вълнението от този музикален празник, можете да закупите от новите билети. Те са на първите 4 реда до сцената, а това ви гарантира, че няма да пропуснете нищо от шоуто на любимите ви изпълнители. Все още имате шанс да сдобиете с билет и за фен зоната, която е разположена пред самата сцена.

Поради засилените мерки за сигурност, препоръката е всички да дойдат по-рано, за да не пропуснат началото на концерта. Още в 17:30 часа вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени.

В залата няма да бъдат допускани зрители с обемисти чанти, раници и пакети, както и с бутилки, флакони, парфюми, хранителни продукти, режещи и остри предмети, огледала, средства за самозащита.

Ако нямате навършени 18 години, трябва да бъдете с придружител, който да представи попълнена и подписана Декларация /в два екземпляра/ от него в качеството си на родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България, а самата Декларация може да изтеглите от тук.

Signal.bg