"Биг Брадър Ол Старс" дава заявка да се превърне в най-скандалния и взривоопасен сезон досега. Напрежението в Къщата се нагнетява все повече, а пластовете се разместват с часове.

Доскорошни приятели стават първи врагове, а неприятелите неочаквано се сближават. Последните събития ще помогнат за сплотяването на едни и разединяването на други.

По време на снощните номинации станахме свидетели на изключително шокиращи разкрития. В Изповедалнята Евгени Минчев намекна, че извън Къщата е имал отношения с Борислав.

От своя страна Боби категорично отрече да се е случвало нещо подобно. Големият брат обаче пусна на Съквартирантите кадри, в които Атанасов разказва на Ваня Джаферович подробности от личен характер, свързани с отношенията му с Лорда.

Днес ще станем свидетели на реакцията на Евгени Минчев, след видяното и вероятно на поредния градиозен скандал в Къщата.

Ще стартира и мисия "Мравуняк", като Лорда ще бъде кралицата майка, а останалите ще бъдат негови придворни.

Ще видим и гладиаторския двубой между две от мравките, които трябва да пазят яйцата на кралицата майка. Кой ще получи титлата „Най-силна мравка в колонията", предстои да разберем./Lifestyle.bg