Роби Уилямс за първи проговори за своята пристрастеност към обезболяващите и анти-депресантите, съобщават от contactmusic.

Звездата влезе в рехабилитационна клиника през 2007 г. навръх рождения си ден, защото според неговите думи той е бил на прага на смъртта.

"Когато постъпих там положението беше наистина сериозно. Пушех по 60 цигари на ден, а кафетата стигаха до 36. Не съм човек, който влиза в клиника, само защото малко е оплескал нещата. Трябваше смъртта да почука на вратата, за да се усетя накъде отиват нещата", заяви бившият певец от Take That пред немското списание Star.

Една от основните причини Роби Уилямс да се оправи е новата му приятелка Айда Фиелд.

"Един ми приятел ми каза: Роби, знам жената която ще ти помогне. И беше прав", допълва изпълнителят на "Rock DJ".

"Тя не просто ме промени. Тя ме промени към по-добро. Изключително щастлив съм в момента. За първи път в живота ми се случва да обичам някого толкова силно и да ме обичат също толкова силно. Това е една основните причини да съм толкова внимателен във връзката ни, защото  не искам да нараня по какъвто и да е начин Айда", допълни Роби Уилямс.

Двамата са двойка от две години и дори наскоро се преместиха в родната на Роби Великобритания, където ще изчакат появата на новия му албум 'Reality Killed The Video Star'.