Любовната  почивка на Малдивите на Николета Лозанова и Валери Божинов се превърна в поредната пикантна новина, която запълни медийното пространство. Те направиха всичко възможно усамотението им да стана удостояние на хиляди читатели. Снимките в социалната мрежа, коментарите и постовете по страниците им говорят, че двамата хич не искат да бъдат оставени на мира от медиите, а точно обратното.

Палавата Ники дори споделила пред приятелки, че освен естествените снимки без грим, които лично футболистът й направил, съществували и кадри и запис на доста интимни моменти, казано накратко - едно истинско домашно порно, пише в. "Шоу". Подготвяйки почвата с това изказване, плеймейтката  привидно се застраховала, че материалите ще си останат само за тяхна употреба и не искала да стигат до публичното пространство. Дали?

"Може и да не иска, ама рано или късно ще станат, доколкото познаваме Ники", споделила близка на Лозанова, която е добре запозната с нрава на сексбомбата. Сега остава просто да чакаме, уж случайно някой кадър да излезе в публичното пространство и прелестите на Николета за пореден път да напълнят мъжките очи.