Маги Вълчанова, която е в очакване на втора рожба, призна в "Преди обед", че дълго време не могла да забременее. "Детето е планирано, но отне малко време докато се получи. Около година и половина... Бях се притеснила, направих си всички хормонални изследвания. Просто се оказа, че е Божа работа".

Тя сподели също, че малкият Румен е много щастлив, че ще стане батко. Маги довери, че първородният й наследник не спира да говори на бебето, като допира главичката си до наедрялото й коремче. "Мисля да го вземе с мен на 4D преглед, за да види бебето", издаде чаровната брюнетка. Тя смята, че отново ще има момченце, тъй като пълнеела на едни и същи места, както по време на първата си бременност.

"Ще кърмя задължително. Но само първите месеце, не съм от майките, които кърмят 1-2 години", откровено заяви Маги.

Манекенката сподели, че до третия месец от бременността си е карала ски, а в момента все още ходи на фитнес и изкарва в залата по 40 минути. Диети не спазва, но довери, че често похапва люти чушки. "Притесняват ме килограмите. Обикновено съм много слаба, но иначе качвам през цялата бременност. Още през втория месец качих", сподели притесненията си Маги.

Тя увери, че, след като родила първия път свалила излишните килца само за 2 месеца, а на 6-ия вече имала плочки на корема. "Всички във фитнеса ми се чудеха". /Lifestyle.bg