Естрадната ни легенда Богдана Карадочева стана поредната жертва на телефонни измамници, пише „Монитор". Певицата дала цели 2 бона на мошеник, хващайки се на въдицата, след като непознат мъж й се обадил от името на неин близък и се представил за лекар в голяма столична болница.

Карадочева се вързала, защото измамникът знаел името на нейния познат и телефона й. А и новината, с която я сюрпризирал, била ужасна. Ментраджията казал, че внучето й Димитър, който е на 5 годинки, е пострадал много лошо в детската градина.

„Обаждаме се на вас, защото никой от родителите не си вдига телефона", излъгал измамникът. Той казал на Богдана, че трябва спешно да донесе за операция на момчето 2 бона и че колкото повече се бави интервенцията, толкова по-лошо.

В своята паника изпълнителката въобще не се сетила да позвъни на таткото или майката и веднага отпрашила за болницата, пред която тарикатът дошъл, облечен в престилка.

Бързо грабнал плика с парите от ръцете на изпълнителката и избягал. Когато Богдана влязла в болницата и попитала за внука си, се оказало, че хлапе с такова име няма.

Малко по-късно униформените сгащили измамника, който заявил с цялата си наглост, че е страшен фен на Богдана и дори й се извинил и й върнал парите, пише "България днес".