Бившата любовница на Тачо Зорница Линдарева едва не припадна по време на кърваво ММА шоу в зала "Универсиада" преди дни.

Зори стана свидетел от първите редове на уникалния сблъсък между Александър Пацов и Константин Семерджиев - Коко Тайсъна. Изненадващо за стотиците фенове в залата, Линдарева се появи като момичето с табелките, което на всяка почивка се качва между въжетата, за да покаже кой рунд следва.

Сексапилната моделка беше обула специални токчета, с които да смае публиката. Още при първото си появяване на ринга тя беше посрещната с бурни аплодисменти. Феновете не сваляха очи от ниското бюстие на елегантната бяла рокля, която Зори беше избрала за вечерта. Убийствените нокаути, литрите пролята кръв и емоциите в залата почти докараха до припадък Линдарева.

По време на самите мачове тя беше на възможно най-близката маса и на няколко пъти ахкаше и охкаше при тежките попадения. "На два пъти щеше да припадне - призна главният организатор на шоуто Георги Димитров пред "България днес.

Паметливи фенове на бойните спортове не спряха да обсъждат появата на Линдарева. Те направиха и любопитна асоциация с нейния бивш любовник Тачо, който точно преди седем години беше на подобно шоу с участието отново на Сашо Пацов и Коко Тайсъна. Тогава почерпеният кавалер на Жени Калканджиева отнесе здрав пердах при меле между здравеняците от ВИП масите.

След шоуто в зала "Универсиада" Линдарева хвана самолета за своята любима дестинация Дубай.