"Мис България" заживя с жена. Симона Евгениева е предпочела да дели един апартамент с фолкпевицата Алекса вместо с мъж.

Това веднага породи съмнения за сексуалната ориентация на кръшната девойка, която обича да се забавлява лудо и няколко пъти е показвала, че няма задръжки и не се съобразява с общоприетите норми, пише "България днес".

Ситуацията става още по-съмнителна и от факта, че и двете хубавици в момента са свободни и си нямат гаджета. Посочената за най-красива българка няма приятел и разби на пух и прах всички спекулации, че си има богат любовник и живее заедно с него.

Симона и Алекса не могат да се оплачат от липса на мъжко внимание и постоянно са обект на свалки от представители на силния пол.

Девойките често обикалят нощните заведения на София, където провокират с предизвикателна визия и купонджийско настроение. Симона и Алекса са толкова неразделни, че дори наскоро отишли заедно на почивка. Миската и певицата обичат да купонясват заедно.

"С Алекса сме много близки приятелки, нищо повече. Когато имаме свободно време, обичаме да го прекарваме заедно и да се забавляваме. С Алекса много си приличаме като характери и сигурно затова съжителството ни е хубаво. Тя е по-голяма от мен и често й искам съвети, в които се вслушвам", коментира Симона Евгениева.

Алекса се появи на попфолк небосклона съвсем наскоро, но вече направи няколко хита и даде сериозна заявка да бъде една от най-добрите в любимия музикален жанр на българите. Съседите на двете млади момичета са вдигнали ръце от тях. Безкрайни купони с шумна музика са причината комшиите им да нямат спокойствие и постоянно да се оплакват за нарушаване на обществения ред. Двете момичета обаче се забавляват и се наслаждават на младостта си, като грабят с пълни шепи и пият от еликсира на живота.

И докато Алекса набира скорост в попфолк средите, Симона вече има богат опит в снимането в клипове на фолкизпълнители. След като отпразнува короната на победителка в конкурса за най-красива българка в столично попфолк заведение, където беше заловена да подлага дупето си за барабанче, сега стана ясно, че любовта на моделката към чалгата съвсем не е отскоро. Симона има богата кариера като лице от попфолк клиповете на някои от най-известните изпълнители в бранша.