Родни красавици буквално луднаха по любимата терапия на поп иконата Мадона. Терапията е мощен антиоксидант. Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Революционното в технологията е, че позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Веднага след процедурата кожата е дълбоко хидратирана и освежена. Всички природни съставки на терапията проникват дълбоко в дермата на кожата с помощта на нано частици.

Вече и българките може да освежат лицето си. Технологията бе представена на изискано парти в Център по естетика ПЕРСОНА.  Презентирана бе актуалната в момента терапия на Холивуд - Intraceuticals. Процедурата на Мадона е любима на звезди като Виктория Бекъм и Наоми Кембъл.

От родните ни звезди - Ирина Флорин и Елен Колева, са тези, които вече я използват от дълго време.

Елен Колева беше и сред специалните гости на събитието и модела, върху който се изпълни терапията. След процедурата тя бе гримирана от топ гримьора Джулия Ангелова, която сподели с присъстващите и тенденциите в грима за този сезон.

„Гримът с една дума за този сезон е сияен", каза Джулия - свежо лице, без цветен акцент върху устните, с коралови нюанси.

Специални гости на вечерта бяха певицата Есил Дюран, Мадлен Иванова - Best Body на Miss Summer International 2015 и Йордана Димиторва - Мисис България.

Водеща на събитието бе очарователната журналистка Ева Кикерезова (в дясно)