Албанската манекенка Аяда Манчелари нагло паркира мощния си джип „Мерцедес" МЛ не върху едно, а върху цели две инвалидни места пред столичен мол, пише „Всеки ден". Преди няколко седмици тузарското возило не просто бе спряно върху запазената за хора с увреждания площ, а умишлено беше оставено под ъгъл, така че да не позволи никой друг да я използва.

За разлика от тежкотонажния волейболист Любо Ганев, който се оправда за същото просташко нарушение с гигантските си телеса, Аяда тежи не повече от 45 килограма и едва ли има проблеми да се измъкне от мерцедеса си, ако го паркира на обозначеното за това място.

25-годишната красавица се подвизава у нас вече дълги години, тук e завършила и средното си образование в скъпарската частна школа „Меридиан 22", след това е записала международни отношения в Нов български университет. Кариерата й като модел не е особено шумна, но още като тийнейджърка албанката участва в конкурса „Мис Абитуриентка 2008", а зрителите я класираха на шесто място.

Междувременно нито частната охрана по моловете, нито служители по автоконтрола санкционират подобно безобразно поведение, стига извършителят да кара достатъчно лъскаво возило.

Сн. "Всеки ден"