Светлан Шевров, който стана популярен като Гроши от първия сезон на Биг Брадър, разкрива, че доведеният син на Ламбо - Росен Цанков, му е поръчал проститутки за 5 бона. Това се случило на парти, организирано по случай края на риалити предаването преди 8 години.

Заедно с други хора от шоуто Гроши бил в столичния бар "Париж". Тогава Росен Цанков поръчал проститутки и платил около 5 бона за тях. По думите на брадъра момичетата са били суперкрасавици. По едно време обаче той предпочел да си тръгне с едната хубавица, защото бил притеснителен.

Гроши не крие, че преди години с Найден няколко пъти са участвали в оргии. В Плевен например са оформили "яка оргийка с две девойки и Ути Бъчваров". Но към днешна дата вече е скъсал в този начин на живот, защото в момента имал приятелка. Признава обаче, че след края на Биг Брадър за една година е спал с 60 жени.

"Преди предаването имах 5-6 връзки, но след това започнаха да ми налитат всякакви - и 20-годишни, и 45-годишни. По груби сметки успях да вкарам в леглото си 60-70 мацки", са думите му.