За меле с участието на Стефан Манов, известен като Тачо, сигнализираха очевидци. По разкази и преки свидетели на екшъна, Тачо, който нашумя покрай връзката си с Жени Калканджиева и участието си във „Вип Брадър", бил яко ступан от охранителите в известен столичен клуб.

Екшънът се разиграл в 4 часа през нощта, когато напрежението в клуба ескалирало. Повод за мелето е неадекватното държание на Тачо, който под влиянието на алкохола, започнал да се заяжда с гостуващия в заведението DJ Дамян, пише Blife.bg.

Ето какво още разказа очевидец на сцената: „Вчера в Club 33 Тачо беше мъртво пиян. По едно време отиде до DJ Дамян, който имаше участие там, и се скараха брутално. Тачо нещо му крещеше в лицето и започна да му дърпа микрофона. Дамян се стресна и каза пред всички: "Изнесете го тоя, мястото му не е тук". Веднага дойдоха охранителите и направо го вдигнаха във въздуха, изкараха го пред заведението и го помляха от бой". „Грабнаха го за яката и направо във въздуха. Много го биха", свидетелства още очевидка на екшъна.

Самият Тачо също намеква за неприятната вечер. Във Фейсбук той е публикувал красноречив статус, който гласи: „Vsichki ohrani na 33 shte vi eba naikata ama direkno skapaniaci neshto zbarkahte." В клуба Тачо е бил придружаван от двама приятели, разкриват още нашите информатори.