Тенденция номер едно при грима това лято е омбрето. Играта с преливащи цветове премина през косата и ноктите, и става изключително популярна при устните.

Трикът прави устните ви да изглеждат плътни и сочни. Можете да експериментирате с всички цветове - от лилавите, розови или оранжеви нюанси, до ексцентричното синьо или златисто.

 

Оранжевото обаче е новото червено. Оранжевите устни са добра комбинация за дрехи в черно или бяло.

Бордото е другият доста популярен нюанс за грима този сезон. Червилото в тази гама ще ви даде драматична визия, като същевременно ще ви накара да изглеждате изтънчена и стилна.

Не забравяйте, че с толкова изразителни устни, останалата част от грима трябва да бъде доста по-светла. Телесният цвят е най-добрият избор за ежедневието. Има безброй варианти за неутрален и класически грим. Независимо дали ще бъдете елегантна или спортна, това червило перфектно съвпада с всеки стил.

Розовото разбира се остава винаги модерно. Това е така заради пълната му съвместимост с различни визии и коси, тъй като отива еднакво и на блондинки, и на брюнетки.

Пастелните вариации на кораловото определено са тенденция за това лято. Кораловото е чудесен избор и ще ви накара да се чувствате по-млади и свежи. Този цвят червило се вписва идеално с тъмни сенки за очи.