Американската актриса и певица Селена Гомес представя днес своя нов студиен албум Revival. Вторият солов проект в кариерата на младата изпълнителка съдържа 11 нови парчета в стандарната си версия и още 2 допълнителни в делукс варианта. В рамките на последните няколко месеца, Селена постепенно разкри всички детайли около новото ѝ издание. Певицата отправи да разкрие напълно всичко от себе си и да покаже цялата истина за нея от първо лице.

Именно поради тази причина 23-годишната звезда избира заглавието Revival (Прераждане) и се решава да позира без дрехи за обложката на проекта. Две години след нейния солов дебют Stars Dance, талантливата изпълнителка вече е напълно заредена и вдъхновена за своя нов албум. Екипът, с който Селена е работила по Revival,включва продуцентите Sir Nolan, Dreamlab, Ruffian, Stargate и още други актуални имена от музикалния бизнес, които са отговорни за едни от най-големите хитове на Питбул, Джъстин Бийбър, Ник Джонас, Кели Кларксън и т.н.

"Обичам да си купувам албуми, които разказват история. Когато си вземеш дадено издание и успееш да разбереш и проследиш историята, която разказва, тогава разбираш, че албумът е изключително истински. За мен създаването на подобно нещо е далеч по-голямо предизвикателство от създаването на няколко хита. Това е и което исках да постигна в моя нов запис," споделя звездата

Пилотен сингъл към Revival е хитът Good For You, който вече акумулира 140 милиона гледания само на официалното видео към него. Песента бе представена и във втора версия с участието на една от най-актуалните хип-хоп звезди A$AP ROCKY, което допълнително затвърди челните позиции на Good For You. Парчето достига до осма позиция в класацията Billboard Hot 100, което го прави и най-успешното парче за Селена в досегашната ѝ кариера.

Преди броени дни чаровната певица представи и втори сингъл в подкрепа на Revival. Това е парчето Same Old Love, което е написано от изпълнителката Charlie XCX и е продуцирано от хитмейкъра Stargate. Песента дебютира на 43 позиция в класацията Billboard Top 100.