На 17 юли зад пулта на Bedroom Beach застава един от най-добрите български диджеи Andrew BG. Той отскоро е част от лейбъла Coolture Sound, който менажира Веселина Попова и работи с доста известни чужди лейбъли като Kittball, D-Vine Sounds, Dear Deer, Kiez Beats, Heavenly Bodies.

През юли и август Andrew BG ще бъде на сцената на Bedroom Beach заедно с чуждестранните си колеги Ruben Alvarez и Ben Delay.

В началото на лятото заедно с DiMO BG издадоха Bedroom Beach Exclusive Mix 2015.Заедно с Andrew на 17 юли зад пулта ще застане и колегата му C-Fusion, който също е резидент на Bedroom Beach.

На 17 юли освен от двамата диджеи „нощният ред" на Bedroom Beach ще бъде въдворен от червеното и златното, двата запазени цвята на царските и кралските особи. Червено за мантиите и одеждите на цариците и кралиците, златното - за изящните им корони.

С такива аксесоари на сцената на култовия морски клуб ще дефилират триумфално момичетата от балета Bedroom Ladies, пребразили се като танцуващи кралици от едноименното тематично парти The Queens, почерпало хореографски и дизайнерски вдъхновение от цветовете и аксесоарите на колекцията есен-зима на емблематичния дизайнерски тандем Dolce&Gabbana.