Актьорът посетил небезизвестния люлински бар "Snake", собственост на бизнесмена Киро Киров. Поведението на звездата в заведението предизвикало истински смут сред посетителите.

"Дойдох да пия кафе, а пред очите ми самият Жан-Клод ван Дам троши и крещи, качен върху масата", изумено разказвал клиент пред репортер на "24 часа".

За разигралия се екшън има няколко различни версии на очевидци. Ако се вярва на най-крайните сведения, белгиецът е доказал, че е достоен българин - пил е цяла нощ с непознати, загубил си е часовника и е трошил посуда в изблик на пиянски гняв.

В ранни зори в заведението нахлула шумна компания от десетина човека. Сервитьорките и барманът се втрещили, когато разпознали сред групата самия Жан-Клод ван Дам.

Компанията седнала в едно от сепаретата зад вивариума със змията и весело поръчала водка с натурален сок и други напитки.

Актьорът изглеждал супердоволен, снимал се с клиентите, със сервитьорките, а също и с дамите, които работели в сградата. Веселбата била в пълен разгар, въпреки че приятелчетата на Ван Дам не говорели бъкел английски.

За сметка на това пък той бил понаучил няколко думи български - "наздраве", "как си" и още няколко.

Едър младеж от групата предизвикал актьора на канадска борба и взел, че го победил, разказват очевидци. Като залог младежът от "Люлин" получил часовника на звездата.

Снимка: "24 часа"