Мустак като трета вежда е засукала тв звездата ни Ралица Василева. Бившият кадър на Си Ен Ен се е запуснала след приключването на световната си тв кариера и за тв изявите си в България отказва да ходи на козметик, който да се погрижи за окосмяването над горната й устна.

Дори и силният грим не може да скрие косменото покритие по лицето на журналистката. Затова, откакто е станала част от телевизията Bit тв, Ралица е обект на подигравки както от страна на колегите си, така и от българите в чужбина, които са основните зрители на медията.

„Ралица, да ти купим една самобръсначка, за да си обръснеш най-после мустака?", предлагат услугите си сеирджии. Други пък стигнаха и по-далеч, сравнявайки Ралица с банкера Цветан Василев, на когото мустакът му е запазена марка. „Така както е тръгнала да ги пуска, ще ги вземат за роднини с Цветан Василев, и без това са с еднакви фамилии", иронизират още Василева.

Колегите на водещата в Bit тв били изумени от неподдържания й външен вид, но не се осмелявали да й кажат мнението си директно в очите. Всеки се притеснявал основно за работното си място, защото откакто тя и Нери Терзиева ръководят екипа на медията, всички служители са под стрес.

Тъй като Ралица Василева бе 23 години лице на най-голямата световна медия Си Ен Ен, българският й е на много западнало ниво. Постоянно прави грешки в произношенията на по-сложни думи, а акцентът от английския така и не може да се скрие.

„Като я слушаме как говори, сякаш е пусната на забавен каданс. Очевидно трудно се справя с българския и затова пред камерата изглежда като уплашена въпреки дългогодишния й стаж", обсъждат я зрителите.

Засега гледаемостта на новинарските емисии и изобщо на цялата телевизия е в рамките на статистическата грешка, показват данните на пийпълметричните агенции. Bit тв стартира преди няколко месеца в тв ефира, но не всички кабелни оператори я предлагат. В нея инвестираха още преди 2 години братята Румен и Павел Вълневи, създатели на най-голямата спедиторска компания отвъд океана. Студиото в София се управлява от ветеранката на БНТ Нери Терзиева, а това в Чикаго - от Ралица Василева.