Водещата на прогнозата за времето по Нова тв от 4 години излиза със сина на производител на замразени пилета. Гаджето й, за което самата тя отказва да говори пред медиите, се казва Ангел Ангелов и носи колоритния прякор Малкия Градус, най-вероятно идващ от фирмата за пилета "Градус".

Младежът движи в компанията на други синковци на баровци и често отскача с тях до екзотични точки на планетата, за да купонясва, пише в. "Уикенд". Ангел помага на баща си в търговията с пилета и разполага със собствена охрана. Той е блян за повечето манекенки и златотърсачки, които само чакат Никол да му обърне гръб, за да му се накачулят.

Преди време Никол и Ангел се разделили за известно време заради нежеланието на синоптичката да задълбочат отношенията си, пише още изданието. Станкулова категорично отказваше да се изнесе от дома на родителите си и да заживее с гаджето си. "Толкова е хубаво някой да се грижи за теб, да ти готви", заявява Станкулова, парирайки всякакви опити да бъде извлечена от бащиното й огнище.