Преди около месец една позната с вкус към фьешъна ми сервира мрачна проноза за новите модни трьендове. Както редовно се получава - мода меко казано идиотска, до степен на откровен отврат - имам предвид свръх-модните женски панталони с кройка "аз неволно яко се насрах, неуспявайки да дотичам до тоалетната". Е, предполагам, че всички вече сте ги виждали - една такава идиотия, при която между краката се размотава един чувал с мощни размери. Изглежда така, че те обзема нетърпимо желание да грабнеш двуцевката и да стреляш.

Та прогнозата на Надето беше, че в най-близко бъдеще тази гнус ще започнат да я носят всички, масово. И зрелището ще е дори още по-ужасно, отколкото доскорошното "пълен град с женски сланини, висящи от дънките, в комплект с долно бельо с най-различни форми и разцветки".

Касандра тя не е, но тъжните факти са налице - така и се случи.

Но преди два часа в метрото видях нещо, което ме застави окончателно да се разколебая в увереността си в разумността на човечеството. В панталоните с гореспоменатата кройка видях... татуиран мъж на около 25 години (за жалост, нямах нищо подръка, за да заснема това уникално зрелище...).

Е, разбира се, възможно е да е гей, не е изключено... Но как не се изповръщах директно във вагона - и досега не проумявам.

 

Бел.ред.: За сведение на дамите - в дългия си и поучителен живот досега още не съм срещнал мъж, който би харесал или намерил за секси или пък поне за добре облечена жена, навлякла торбести гащи, известни още като тип потури или шалвари. Не и етнически българин с българско самосъзнание и със самочувствие на мъж. За други националности и полове не се отнася.