На Мика Стоичкова не й върви с мъжете. Тя все си избира такива с неясна сексуалност. Ако преди време имаше колебания за хетеросексуалността на Иво Аръков, сега подобни колебания има и за предпочитанията на настоящия й избраник.

Очарователното гадже, с което от няколко месеца се фука щерката на Камата, е по-голям женчо и от нея, разкриват източници от през океана. Момчето, което има удивителна прилика с най-добрия ни тенисист Григор Димитров, си правел повече козметични процедури от самата Мика. Нейният Ромео е американец, а не българин. Мечтаел да се занимава с манекенстване и да се снима във филми. Затова и полагал неимоверни усилия, за да поддържа перфектен външен вид, пише "Всеки ден".

От общи негови снимки с Мика си личи, че всички от общото им приятелско обкръжение са гейове. Сложена до тях, Стоичкова изглежда по-голяма мъжкарана от всички.
Преди всяко нощно мероприятие в Маями, където двамата живеят, младежът стоял пред огледалото много повече от Стоичкова. Всяко едно косъмче се сресвало особено внимателно, а пък парфюмите и помадите, които използвал, били дизайнерски и едни от най-скъпоструващите.

Манията му по перфектния външен вид дори провокирали слухове, че си пада и по мъже, и по жени. Имало случаи, в които го засичали в разни нощни клубове с гей насоченост.