Слави Трифонов се движи с внушителна охрана из улиците на София. Водещият се вози в мощен черен джип "Рейндж Ровър", който е екскортиран от друг джип "Тойота".

На излизане от грамадната машина, Слави е съпровождан от трима телохранители, които не се отделят на повече от метър от него.

Гардовете го пазят неотлъчно и се оглеждат в различни посоки, може би в очакване на снайперисти. Дългия е известен с това, че не обръща много внимание на личните нужди на подчинените му, пише Пик.

Той харчи много повече пари за собствените си нужди и безопасност, отколкото за екипа си.

Босненката е упреквана от колежката си, че с толкова много татуировки по тялото си прилича на търкаща нара в сливенския женски затвор. От своя страна пък Цветелина също не си премълчавала и споделяла, че е крайно време Лилия да си клъцне огромния нос, който заемал 90% от лицето й. От "Шоуто на Слави" споделят, че беквокалистките не се дърпали една друга само заради дефектите си, а и на професионална основа. Попската щерка Лилия завиждала, че колежката й Цветелина е доста по-популярна от нея и заради лековатото си поведение била предпочитана от шефа си. Дуетите на Грахич със Слави, както и самостоятелните й песни са хитове по чалготеките, което е повод босненката често да бъде канена в различни заведения, където тя заработва допълнителни приходи. Нещо, което почти никога не се случва на Лилия, която прекарва вечерите си вкъщи, вместо да събира бакшиши по кръчмите.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/pevitsite-na-slavi-shte-si-izderat-ochite.86242.html