Българската манекенка Александра Богданска очаровала холивудската звезда Мел Гибсън. Двамата се срещнали по време на снимките за третата част на екшъна „Непобедимите", която вече се върти в киносалоните.

Бившата Мис Национален отбор по баскетбол партнира на Мел в началните епизоди на лентата. Тя е служителка в музей в страна от Балканския полуостров, която урежда Конрад Стоунбанкс (героя на Мел) да купи една картина за 3 милиона долара. Първоначално човекът на Гибсън бил в отбора на Непобедимите, но в третия сезон е най-лошият противник на Слай и компания. Започнал да търгува с оръжия, а в свободното си време пръска пари за произведения на изкуството.

„Явих се като статист, но режисьорът на филма Патрик Хюз ме забеляза как стоя на снимачната площадка и ме извика. Въобще не очаквах, че ще ми дадат по-сериозен ангажимент. Отидох просто да усетя тръпката. Мел Гибсън е изключително земен и възпитан. Държи се на ниво и много по-човешки в сравнение с други наши „звезди", разказва Богданска пред благоевградския вестник „Топ преса". Тя допълва, че като я видял, Мел се усмихнал и веднага я попитал: „Ама ти защо си толкова висока? Най-сетне да има жена, която да е с моя ръст. Страшно си хубава." Звездата настоял сцените, в които работи с нашенката, да са така, че мацката да върви плътно до него.

Богданска преди време се снима и в клипа на песента „Мистър Команданте", дело на Лео, Део, Рафи и Играта.

Във видеото освен Алекс участват и други две бивши миски - Виктория Колева (волейбол) и Тереза Райкова (футбол).