Валери Божинов - младши - синът на попфолк певицата Алисия и футболистът Валери Божинов е първолак. Само преди няколко дни, на 12 септември, той навърши 7 години.

С днешна дата Валери-младши не живее с баща си. Той е отглеждан от настоящия приятел на Алисия - вратаря Ники Михайлов. Въпреки това отвреме навреме баща му го взима и дори вече го е запознал и с доведената му сестра - Никол.

 

Крум и Катрин - това са близнаците на Мая и Крум Савови. Малките им наследници ще се учат да четат и смятат в Италианския лицей в Горна баня.

Именно в това училище учат децата на много родни персони от хайлайф средите. Там са наследниците на Наталия Симеонова, Ани Салич, Мариана Векилска, Нели Рангелова, Кака Лара и още много други.

 

Рая - дъщерята на Азис стана на 7 години и този септември става първокласничка. Певецът, който упорито крие от медиите момиченцето си, не издава къде ще учи тя.

Самият Азис обаче споделя за нея, че е много умна и е дете "индиго". Той е сигурен в това, тъй като заедно с нея решавали специални тестове и резултатите показвали, че Рая е "индиго". Децата индиго се отличават с това, че притежават необичайни и понякога свръхестествени способности. За тези деца се казва, че имат голяма интуиция, но и често пъти те не са комуникативни и се дистанцират.

Ема - дъщеричката на рапъра Устата също тръгва на училище на този 15 септември. С днешна дата пък музикантът вече е баща на две дъщери.

Тази година се роди втората му наследничка - Лора. Изненадата бе голяма, тъй като до последно Устата не бе разкрил, че съпругата му е бременна. Новината бе съобщене едва когато малката госпожица се появи на бял свят.

 

Георги - и синът на рапъра Енчев ще прекрачи прага на училищния двор за първи път. Малкият Георги е кръстен на баща си.

Георги Енчев може да се похвали и с втори син. Той се казва Александър и се роди преди 4 години.

 

 

Марая - дъщерята на попфолкпевицата Мария е на 6 години и все още не е навършила 7, но изпълнителката сподели, че сега те ще имат един от най-важните моменти - първият учебен ден.

Наскоро изпълнителката публикува фотос с ученическата чанта, с която малката Марая ще ходи на училище. Чантата е в ретро стил с изобразени на нея две черешки. Стана ясно, че е подарена от бащата на приятеля й Християн Гущеров и цената и е към 500 лв. /Lifestyle.bg