Женският футбол е свърталище на нагли лесбийки. Това твърди дама, която от години се изявява в английски отбор и дори стигнала до националния отбор. Въпросната жена разказва своята история в интернет, но предпочита да запази името си в тайна, за да не бъде атакувана със съдебни дела. Бившата професионалистка в иначе мъжката игра твърди, че често е била обект на неприлични предложения от страна на други момичета в отбора, пише "Всеки ден".

"Не можете да си представите на какво съм ставала свидетелка. Понякога са ми отправяли интимни предложения веднага след мача. Имаше едно момиче, което мечтаеше да го направи в съблекалнята и си търсеше партньорка, за да изпълни тази си фантазия. Бях подложена на огромно напрежение, тъй като постоянно трябваше да отбивам подобни атаки.

От мои приятелки в женския футбол знам, че в момента спортът се е превърнал в свърталище на лесбийки, които въобще не се притесняват да проявяват своята сексуалност и да тормозят момичета, които са си набелязали", алармира бившата футболистка. Тя е убедена, че този скандал много трудно ще бъде разплетен, тъй като потърпевшите едва ли ще се съгласят да говорят.