Криско ще бъде част от журито в четвърти сезон на "Х Фактор". Изпълнителят ще избира даровити кандидати в музикалното шоу в ефира на Нова телевизия.

"Сблъсквал съм се с много трудности в развитието ми... Знам какво е да тръгнеш от нулата и да се справяш сам, въоръжавайки целия си потенциал в името на това да се реализираш като изпълнител и да създадеш готини проекти, които да се превърнат в хитове.

Имам страхотната възможност да участвам в откриването на новия "Х Фактор" на България, а също така да споделя своя опит, помагайки на бъдещи изпълнители" - каза хип-хоп изпълнителят.

Криско е и продуцент на популярни български звезди. Гери Никол, която е участник в последния "Х Фактор", е сред тях. Само за броени дни песента й "Ела и си вземи" превзе класациите.

Първата изява на рапъра в новото му амплоа на жури ще на кастинга, на 18 и 19 юли във Фестивален и конгресен център във Варна.

"Фактът, че е един от най-успешните изпълнители в България, го прави безценен за състава на журито - свежият поглед винаги дава нова перспектива" - коментира продуцентът на "Х Фактор" Магърдич Халваджиян.

Криско като Дими от "Сленг" на сцената на "Като две капки вода"

Той, още по време на шоуто "Като две капки вода, в чийто последен сезон Криско участва, не скри, че е изненадат от певческите му способности./Lifestyle.bg