След като влезе в схватка с бившата си любов Преслава, която в крайна сметка се озова с разбит нос в Пирогов, Георги Станоев - Малката Бирма се върна при новата си приятелка Симона. Двамата са заедно отскоро, но запознати твърдят, че доста се харесват и си прекарват добре заедно.

Източник изпрати снимка как Бирмата се забавлява в Лондон с новата си приятелка. Компания им правят Глория Венциславова със нейния приятел. Глория е най-добра приятелка с милионерската наследница на семейство Арабаджиеви - Александра Стайкова.

Според в. "Уикенд" купонът в чест на наградата на Преслава - "Певица на годината", приключил за звездата в спешния център на "Пирогов". Най-добрата фолк дива за 2014 е сред пострадалите при масовото меле в дискотеката в Студентски град във вторник срещу сряда. Според някои от присъствалите на сражението я застигнал непремереният добре юмрук на пияния Георги Станоев, а според други - звездата е застанала на пътя на нечия плесница в мелето между неговите охранители и тези на клуба.