На 17 октомври от 19 ч. в зала 1 на НДК звездните актьори в състав - Мариан Бачев, Орлин Горанов, Елена Атанасова и др., ще представят мюзикъла „Човекът от Ла Манча".

Комикът Мариан Бачев ще влезе в образа на Санчо Панса. На сцената той ще си партнира с Орлин Горанов, който пък ще се превъплъти в образа на Дон Кихот.

Бачев благодари, че мюзикълът ще бъде представен на голямата и престижна сцена в НДК.

„Преди 11 години играх тук в мюзикъла „Коса". Надявам се следващото ми гостуване с мюзикъл да не е след още 11 години. Този спектакъл е много емоционален - смешен, тъжен и зареждащ. Имаме над 20 000 зрители до момента. Сега с този спектакъл (бел. ред. на 17 октомври) се надявам да станат над 24 000", каза Мариан Бачев на пресконференция днес.

В мюзикъла освен игра Бачев и Горанов ще покажат как се справят и с песните. Въпреки че не е певец Бачев е категоричен, че каквото зависи от него в музикално отношение го прави.

Орлин Горанов също се вълнува за участието си в мюзикъла, в който се преплитат различни емоции.

„Преди малко си говорихме с организаторите, че продажбите не вървят като на Слави Трифонов. Ние не искаме това. В този дом нека идват хора, които имат нужда от пиесата. Мюзикълът има 10 номинации за „Тони", сподели Орлин.

Режисьорът Борис Панкин издаде, че е подготвена специална мултимедия, така че и хората на трети балкон в зала 1 на НДК да видят и усетят какво точно се случва долу на сцената.

Имаме мултимедия, която е една от малкото истински, рисувана от хора. Не е 3D генерирана. Тя е направена от млади художници от Художествената академия. Освен това в залата ще има и специално видео излъчване на живо. Аз ще бъда операторчето, защото най-добре знам спектакъла и няма как да го обясня на някой оператор. Ще подбирам кадрите, за да може и вие да видите това, което и аз виждам", обясни Панкин. /Lifestyle.bg