Красимир Аврамов, известен и като Човека глас отново напомни за себе си и таланта си, оспорван от много хора у нас. Оказа се, че новата му песен Everybody е откупена от холивудска продукция.

Парчето звучи два пъти във филма "Спокойното езеро срещу Анаконда" (Lake Placid vs. Anaconda). Премиерата на лентата в Холивуд е на 25 април.

Клипът към песента на Краси Аврамов е сниман у нас, но от американския режисьор Фил Рот. Една от забележимите участнички в мащабната продукция е Десислава Моралес.

Актрисата, женена за калифорниеца Джоел Моралес, който е асистент режисьор, много нашумя от тв сериала "Четвърта власт". Тя има в творческата си биография и тетатрални представления, както и роли в чужди ленти. Освен това е майка на две деца.

Деси Моралес

Във видеото към новата песен на Човека глас, в което се снима и Деси, участват още и балет "Дива", с ръководител Зорница Петрова. Клипът е правен в Долна Малина в студио U.F.O.

"Парчето е много различно от всичко, което съм правил досега - призна Красимир Аврамов в интервю по Нова тв. - Пея по съвсем различен начин, дивашко е..."

Изпълнителят уточни, че продуцентът му е кореец и се похвали с предстоящо турне в Азия, но не издаде точно къде ще бъде. /Lifestyle.bg