Шумен купон се завихри миналата нощ в популярния софийски поп фолк клуб Night Flight. След като "Левски" победи белгийския "Гент" част от футболистите решиха да го отпразнуват именно в тази дискотека. Най-големи умения на дансинга показаха голмайсторите Сержиньо Грийн и Жоазиньо. Заедно със Слори и Шакиб Бензукан се заформи истинска синя лавина от кръшни танци и чупки в кръста.

Големият отсъстващ бе любимецът на сините Гара Дембеле, но той има основателна причина да не присъства на купона - приятелката му не обичала нощния живот и го инструктирала след всеки мач да се прибира вкъщи.

Грийн и Жо се проявиха и като кавалери и подариха на няколко дами кърваво червени рози.

Въпреки доброто настроение, футболистите на "Левски" явно са стреснати от Гонзо и Ясен и не си позволиха пищeн алкохолен гуляй, а залагаха на енергийни напитки и натурални сокове. Всички напуснаха клуба в доста приличен час, за огромно съжаление на няколко дузини разголени сини фенки.

Въпреки победата над Гент, най-много поздрави отнесе оръжейният бос и президент на Локомотив (Сф) Николай Гигов, който празнуваше своя рожден ден.

Неговият празник уважиха Петя Славова, Димитър Цонев, Уляна Пръмова. Специална  изненада за рожденика поднесе заклетия цесекар Тончо Токмакчиев, който го поздрави с песен.

През цялата вечер купонът се поддържаше от ДесиСлава, която отново доказа, че една от най-оборотните певици на България.